Acetilezéssel módosított keményítők vizsgálata és alkalmazásának lehetőségei salátaöntetekben

Kis, Andrea (2011) Acetilezéssel módosított keményítők vizsgálata és alkalmazásának lehetőségei salátaöntetekben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

[img] PDF (Szakdolgozat) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszerkémia, táplálkozástudomány
Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:6938
Képzés/szak:Élelmiszermérnök (BSc) szak
Elhelyezés dátuma:06 Júl 2015 11:16
Utolsó változtatás:06 Júl 2015 11:16

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap