Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés és szelektált starter kultúrák hatása sajtok szabad aminosav és biogén amin tartalmára

Simon, Zsolt András (2012) Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés és szelektált starter kultúrák hatása sajtok szabad aminosav és biogén amin tartalmára. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Tétel típus:MA/MSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség
Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:6303
Képzés/szak:Élelmiszermérnök
Elhelyezés dátuma:07 Aug 2013 12:05
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:02

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap