Varga, Emese (2012) A kajszibarack (Prunus armeniaca L.) illó anyagainak kialakulása az érés során és megjelenésük a gyümölcsből készült termékekben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszerkémiai és Táplálkozástudományi Tanszék.
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB |
Tétel típus: | MA/MSc szakdolgozat |
---|---|
Témakör: | Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség Élelmiszeripar, tartósitóipar |
Azonosító kód: | 6290 |
Képzés/szak: | Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök szak |
Elhelyezés dátuma: | 25 Nov 2013 15:08 |
Utolsó változtatás: | 02 Júl 2016 21:02 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap