Szabó, Brigitta (2011) Panírozott készítmények elősütésekor bekövetkező allergén-keresztszennyeződés nyomonkövetéséhez tervezett SPME-GC-MS módszer fejlesztése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológia Tanszék.
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB |
Tétel típus: | BA/BSc szakdolgozat |
---|---|
Témakör: | Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség Élelmiszeripar, tartósitóipar |
Azonosító kód: | 5805 |
Képzés/szak: | Tartósítóipari technológiák és minőségügy |
Elhelyezés dátuma: | 27 Jan 2014 13:39 |
Utolsó változtatás: | 02 Júl 2016 20:56 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap