Nagy hidrosztatikai nyomással kezelt gyümölcslevek tárolása során bekövetkező változásainak vizsgálata elektronikus orral

Tóth, Kristóf (2011) Nagy hidrosztatikai nyomással kezelt gyümölcslevek tárolása során bekövetkező változásainak vizsgálata elektronikus orral. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológia Tanszék.

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Tétel típus:MA/MSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség
Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:5770
Képzés/szak:Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés
Elhelyezés dátuma:23 Márc 2015 10:29
Utolsó változtatás:23 Márc 2015 10:29

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap