A funkcionális élelmiszerek szerepe az egészségtudatos táplálkozásban : Egy hatékonyabb marketingstratégia - a funkcionális élelmiszerek népszerűsítése

Kadocsa, Éva (2012) A funkcionális élelmiszerek szerepe az egészségtudatos táplálkozásban : Egy hatékonyabb marketingstratégia - a funkcionális élelmiszerek népszerűsítése. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék. Szabadon elérhető változat / Unrestricted version: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Kadocsa_Eva.pdf

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Free and unrestricted access: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Kadocsa_Eva.pdf


Item Type:BA/BSc thesis
Subjects:Marketing
Social welfare, insurance, health care
Food industry, canning industry
ID Code:5627
Specialisation:Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnöki szak
Deposited On:20 Nov 2012 06:48
Last Modified:20 Nov 2012 07:31

Repository Staff Only: item control page