Aszalt szilvával töltött mangalica karaj tokaji borban párolt szőlő raguval. Avagy a Slow Food mozgalom Magyarországon

Kővári, Péter (2010) Aszalt szilvával töltött mangalica karaj tokaji borban párolt szőlő raguval. Avagy a Slow Food mozgalom Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Marketingkutatás és Fogyasztói Magatartás Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
313kB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Kereskedelem, Turizmus, Vendéglátás
Marketing
Azonosító kód:2832
Képzés/szak:Kereskedelem és marketing szak
Elhelyezés dátuma:06 Jan 2011 10:46
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 20:25

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap