A COVID - 19 hatásai a budapesti vendéglátóiparban : Kihívások és reagálások egy ételkiszállító vállalkozás és egy étterem példáján keresztül

Bőnyi, Zoltán Norbert (2021) A COVID - 19 hatásai a budapesti vendéglátóiparban : Kihívások és reagálások egy ételkiszállító vállalkozás és egy étterem példáján keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Vállalatgazdaságtan Intézet, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat / Unrestricted version: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Bonyi_Zoltan_Norbert.pdf

[img]
Előnézet
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
852kB

Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Bonyi_Zoltan_Norbert.pdf


Tétel típus:MA/MSc szakdolgozat
Témakör:Kereskedelem, Turizmus, Vendéglátás
Vállalati vezetés és politika
Azonosító kód:14096
Képzés/szak:Ellátásilánc-menedzsment
Elhelyezés dátuma:27 Okt 2021 11:49
Utolsó változtatás:09 Dec 2021 15:02

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap