Bőnyi, Zoltán Norbert (2021) A COVID - 19 hatásai a budapesti vendéglátóiparban : Kihívások és reagálások egy ételkiszállító vállalkozás és egy étterem példáján keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Vállalatgazdaságtan Intézet, Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék. Szabadon elérhető változat / Unrestricted version: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Bonyi_Zoltan_Norbert.pdf
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
852kB |
Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Bonyi_Zoltan_Norbert.pdf
Tétel típus: | MA/MSc szakdolgozat |
---|---|
Témakör: | Kereskedelem, Turizmus, Vendéglátás Vállalati vezetés és politika |
Azonosító kód: | 14096 |
Képzés/szak: | Ellátásilánc-menedzsment |
Elhelyezés dátuma: | 27 Okt 2021 11:49 |
Utolsó változtatás: | 09 Dec 2021 15:02 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap