Items where Subject is "Gyümölcstermesztés"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
A tételek száma ezen a szinten: 11.

Gaál, Zita Veronika (2017) A klímaváltozás várható hatásai Szekszárd szőlőtermesztésére és az adaptációs lehetőségek vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Timár, Dávid (2017) A magyar meggypiac versenykörnyezetének elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Timar_David.pdf

Lippai, Maja Fanni (2017) A magyarországi almatermesztés helyzete és szabályozása: az ökológiai gazdaságok elterjedése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Marton, Fanni Laura (2018) A szamóca termesztés kihívásai, avagy mennyit ér a királynő?! BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Marton, Fanni Laura (2018) A szamóca termesztés kihívásai, avagy mennyit ér a királynő?! TDK dolgozat, BCE, Agrárközgazdasági és vidékfejlesztési szekció.

Balogh, Eszter (2011) A ’Zard’ kajszifajta nemesítési értékének meghatározása utódpopulációinak értékelésével. BA/BSc szakdolgozat, BCE Kertészettudományi Kar, Genetika és Növénynemesítés Tanszék.

Koleticsné Lükő, Annaróza (2018) Cseresznye (fel) virágzás?: eredetvédelmi várakozások a magyar cseresznyeágazatban. TDK dolgozat, BCE, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/Koleticsne_Luko_Annaroza_TDK.pdf

Humenyik, Noémi (2017) Minőségi megkülönböztetések hatása a Szatmári szilvapálinkára - gyártói megközelítés. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Borda, Áron József (2018) Szamócát a legjobbaktól!: a rövid ellátási láncok szerepe szamóca termesztőknél a Duna-kanyarban. TDK dolgozat, BCE, Agrárközgazdasági és vidékfejlesztési szekció. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/Borda_Aron_TDK.pdf

Zölei, Ádám (2011) Szórványgyümölcsösök és gyümölcsgénbankok szerepe a génmegőrzésben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Kertészettudományi Kar, Gyümölcstermő Növények Tanszék.

Medgyesi, Beáta (2017) Telepíteni vagy nem telepíteni? : Egy cseresznyeültetvény adatainak gazdasági elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

A lista elkészültének dátuma: Mon Nov 19 05:36:03 2018 CET.