Items where Subject is "Gyümölcstermesztés"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
A tételek száma ezen a szinten: 5.

Gaál, Zita Veronika (2017) A klímaváltozás várható hatásai Szekszárd szőlőtermesztésére és az adaptációs lehetőségek vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Balogh, Eszter (2011) A ’Zard’ kajszifajta nemesítési értékének meghatározása utódpopulációinak értékelésével. BA/BSc szakdolgozat, BCE Kertészettudományi Kar, Genetika és Növénynemesítés Tanszék.

Humenyik, Noémi (2017) Minőségi megkülönböztetések hatása a Szatmári szilvapálinkára - gyártói megközelítés. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

Zölei, Ádám (2011) Szórványgyümölcsösök és gyümölcsgénbankok szerepe a génmegőrzésben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Kertészettudományi Kar, Gyümölcstermő Növények Tanszék.

Medgyesi, Beáta (2017) Telepíteni vagy nem telepíteni? : Egy cseresznyeültetvény adatainak gazdasági elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

A lista elkészültének dátuma: Sat Dec 16 10:20:03 2017 CET.