Tallózás Tanszék szerint

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Tételek száma:10.

Szellő, Gábor Péter (2017) Internet of Things megoldások mint folyamatkatalizátorok. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Rónai, Vivien (2017) Big Data alapú döntéstámogatás a bankszektorban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Burján, Kata (2017) A magyarországi hálapénz mértékével kapcsolatos kvantitatív elemzések. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Gáti, Balázs Dávid (2017) Gyógyszerkutatás-menedzsment : A gyógyszerkutatás folyamata, érintettjei, stratégiai döntései és azonosított KPI-ai. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Gyetvai, Alexandra Dalma (2017) A teamek teljesítménymenedzsmentjének és ösztönzésének lehetőségei. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Czunyi-Virág, Eszter (2016) Számviteli feladatok a felszámolási, és végelszámolási eljárás, valamint a csődeljárás alatt. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Báder, András (2012) Integrált vállalatirányítási rendszerek bevezetése, különös tekintettel a menet közbeni változások kezelésére és pénzügyi hatásaira : A Béres Gyógyszergyár Zrt. példája. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Kalló, Andrea (2012) Teljesítmény- és minőségmenedzsment rendszerek és ezek kapcsolata, jelentősége a szolgáltató központokban, az Avis Budget Group Business Support Centre Kft. példáján. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Szalay, Katalin (2011) Vezetői jelentések vizualizációja a telekommunikációs szektorban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Fekete, Tamás (2011) A beteg-együttműködés egészség-gazdaságtani jelentősége és mérési módszerei : A magyarországi sztatin-adherencia példáján. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

A lista elkészültének dátuma: Mon Aug 21 16:05:18 2017 CEST.