Browse by Department

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items: 16.

Kiss, Bernadett (2018) Online társadalmi hatásmérés: a social listening a nonprofit szektor szolgálatában. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Szellő, Gábor Péter (2017) Internet of Things megoldások mint folyamatkatalizátorok. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Rónai, Vivien (2017) Big Data alapú döntéstámogatás a bankszektorban. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Burján, Kata (2017) A magyarországi hálapénz mértékével kapcsolatos kvantitatív elemzések. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Burjan_Kata.pdf

Gáti, Balázs Dávid (2017) Gyógyszerkutatás-menedzsment : A gyógyszerkutatás folyamata, érintettjei, stratégiai döntései és azonosított KPI-ai. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Gyetvai, Alexandra Dalma (2017) A teamek teljesítménymenedzsmentjének és ösztönzésének lehetőségei. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Horváth, Eszter (2017) A praxisközösségek országos kiterjesztésének lehetséges szervezeti megoldásai Magyarországon. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Kormos, Dóra (2017) Hogyan mérhető pontosan és torzítatlanul a társadalmi hatás?: módszertani ajánlások és azok gyakorlati megvalósítása a magyar nonprofit szektorban. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Kormos_Dora.pdf

Okos, Tímea Kitti (2017) A software megeszi a glassware-t: a Big Pharma és a startupok kollaborációjában rejlő lehetőségek. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Okos_Timea.pdf

Tőzsér, Bálint (2017) Big data alapú online hitelezés Magyarországon. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Tozser_Balint_2017.pdf

Varga, Róbert (2017) Költségcsökkentés az energiakereskedelemben: IT alkalmazása a kiegyenlítő-energia költségek. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Czunyi-Virág, Eszter (2016) Számviteli feladatok a felszámolási, és végelszámolási eljárás, valamint a csődeljárás alatt. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Báder, András (2012) Integrált vállalatirányítási rendszerek bevezetése, különös tekintettel a menet közbeni változások kezelésére és pénzügyi hatásaira : A Béres Gyógyszergyár Zrt. példája. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Kalló, Andrea (2012) Teljesítmény- és minőségmenedzsment rendszerek és ezek kapcsolata, jelentősége a szolgáltató központokban, az Avis Budget Group Business Support Centre Kft. példáján. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Szalay, Katalin (2011) Vezetői jelentések vizualizációja a telekommunikációs szektorban. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

Fekete, Tamás (2011) A beteg-együttműködés egészség-gazdaságtani jelentősége és mérési módszerei : A magyarországi sztatin-adherencia példáján. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Kontroll Tanszék.

This list was generated on Sun Jun 16 01:05:55 2019 CEST.