Tallózás Tanszék szerint

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Tételek száma:12.

Patai, Csongor and Popper, Dávid (2014) Mennyit ér egy EB-gól? : A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság hatásainak kvantitatív elemzése. TDK dolgozat, BCE, Vállalatgazdaságtan szekció.

Magyari, Viktor (2014) Ki lesz a következő Nagy László? TDK dolgozat, BCE, Vállalatgazdaságtan szekció.

Margitay, Balázs and Zsidi, Kristóf (2014) Fair lesz-e a játék? TDK dolgozat, BCE, Vállalatgazdaságtan szekció.

Hürkecz, Attila (2011) Az intellektuális tőke menedzsmentje és a versenyelőny kapcsolata az upstream szegmensben. TDK dolgozat, BCE, Vállalatgazdaságtan szekció.

Kádár, Éva Lenke (2011) Hány lehet az egy meg egy? : A kreatív technikák alkalmazási lehetőségei a Magyar Televízió tudásmenedzsment rendszerében. TDK dolgozat, BCE, Vállalatgazdaságtan szekció.

Országh, Barbara (2011) A magyarországi földgázpiac elemzése : Liberalizáció és hatékonyság. TDK dolgozat, BCE, Vállalatgazdaságtan szekció.

Karácsony, Orsolya (2010) A műfordítások piacelemzése. TDK dolgozat, BCE, Vállalatgazdaságtan szekció.

Kékesi, Zsuzsa (2010) A márkák pénzügyi értékelése. TDK dolgozat, BCE, Vállalatgazdaságtan szekció.

Lőrincz, Emil Dávid and Sz. Kis, Júlia (2010) A co-creation, mint az értékteremtés egy új formája. TDK dolgozat, BCE, Vállalatgazdaságtan szekció.

Kiss, Zsófia and Nagy, Piroska (2007) A gyógyszerpiaci liberalizáció nagykereskedőkre gyakorolt hatásai. TDK dolgozat, BCE, Vállalatgazdaságtan szekció.

Venter, Lóránt (2007) A bizalom szerepe a kockázatok kezelésében. TDK dolgozat, BCE, Vállalatgazdaságtan szekció.

Jandó, Zoltán (2007) Hamvadó cigaretta-vég : A Forma-1 szponzori piacának elemzése. TDK dolgozat, BCE, Vállalatgazdaságtan szekció.

A lista elkészültének dátuma: Sat Dec 16 15:35:11 2017 CET.