Browse by Department

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items: 6.

Szőke, Tibor (2013) A 2011/12 évi téli fagyok hatása a Kiskunhalasi szőlőtermésre. Postgraduate thesis, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Szőlészeti Tanszék.

Szuromi, Péter (2013) A rügyterhelés és a zsendüléskori cservessző gyűrűzés hatása a Kékfrankos fajta generatív és vegetatív teljesítményére az Egri borvidéken. Postgraduate thesis, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Szőlészeti Tanszék.

Deé, János (2013) A Rajnai rizling tőkék vegetatív és generatív teljesítményének térbeli változása koros ültetvényben a Pannonhalmi Borvidéken. BA/BSc thesis, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Szőlészeti Tanszék.

Vaszari, Eszter Katalin (2013) A Pannonhalmi borvidék szőlőszerkezet-átalakítása az Európai Uniós csatlakozás óta. Postgraduate thesis, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Szőlészeti Tanszék.

Gácsi, Anikó (2012) Szőlőtermesztés és fajtahasználat a Kunsági borvidéken. BA/BSc thesis, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Szőlészeti Tanszék.

Kun, Gergő (2012) Soraljaművelési technológiák a szőlőtermesztésben. BA/BSc thesis, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Szőlészeti Tanszék.

This list was generated on Sun Jun 16 01:02:44 2019 CEST.