Tallózás Tanszék szerint

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Tételek száma:17.

Kiss, Tünde and Vancsa, Miklós Milán (2018) Új számviteli szabályozások hatása a pénzügyi kimutatások befektetői relevanciájára. TDK dolgozat, BCE, Pénzügyi és vezetői számvitel szekció.

Lehóczki, Eszter (2018) A digitális beszámolás jövője: az XBRL bemutatása és magyarországi helyzetének vizsgálata. TDK dolgozat, BCE, Pénzügyi és vezetői számvitel szekció.

Miklós, Daniella (2018) A Családi Otthonteremtési Kedvezmény számviteli elszámolása a magyar szabályok és nemzetközi standardok alapján. TDK dolgozat, BCE, Pénzügyi és vezetői számvitel szekció.

Ternován, Bernadett (2018) Hol a hiba?: az elvárási rés megközelítése igazságügyi szakvélemények elemzésével. TDK dolgozat, BCE, Pénzügyi és vezetői számvitel szekció.

Zemkó, Boglárka (2018) Az IFRS-ek magyarországi bevezetése az egyedi beszámolók szinjtén. TDK dolgozat, BCE, Pénzügyi és vezetői számvitel szekció.

Baradnai, Attila (2017) Számviteli botrányok, és azok hatásai a törvénykezésre. TDK dolgozat, BCE, Pénzügyi és vezetői számvitel szekció.

Bárdos, Laura Éva and Lencsés, Rita (2017) A magyar holding társaságok adózását érintő hatások vizsgálata az Európai Tanács 2016/1164 irányelvének tükrében. TDK dolgozat, BCE, Pénzügyi és vezetői számvitel szekció.

Benkő, Krisztina (2017) Magyar startupok pénzügyi kimutatásainak relevanciája a befektetési döntéseknél. TDK dolgozat, BCE, Pénzügyi és vezetői számvitel szekció.

Somodi, Bianka (2017) Lízingügyletek nemzetközi szabályozásának változása: az IFRS 16-ban bemutatott lízingbevevői elszámolási modell fejlődésének folyamata. TDK dolgozat, BCE, Pénzügyi és vezetői számvitel szekció.

Szabó, Bence (2016) Pénzügyi beszámolók iparág-specifikus relevanciavizsgálata. TDK dolgozat, BCE, Pénzügyi és vezetői számvitel szekció.

Molnár, Zsófia (2016) Kopogtat az IFRS?: a Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardokra való áttérés egyedi beszámolóknál. TDK dolgozat, BCE, Pénzügyi és vezetői számvitel szekció.

Reszkető, Tímea (2013) Közhasznú egyesületek pénzügyi tudatossága. TDK dolgozat, BCE, Pénzügyi és vezetői számvitel szekció.

Riz, Nikolett (2013) A kkv szektor adminisztratív terhei. TDK dolgozat, BCE, Pénzügyi és vezetői számvitel szekció.

Peffer, Szilvia (2011) IFRS 9: Besorolás és értékelés : Felhasználói döntés-hasznosság vizsgálata a Keretelvek alapján. TDK dolgozat, BCE, Pénzügyi és vezetői számvitel szekció.

Kiss, Judit (2011) A pénzügyi kimutatások görbe tükre : A csalások felderítése és megelőzése. TDK dolgozat, BCE, Pénzügyi és vezetői számvitel szekció.

Borgström, Dániel Alexander (2011) Számviteli csalások és következményeik az USA-ban a piaci válságok idején. TDK dolgozat, BCE, Pénzügyi és vezetői számvitel szekció.

Nagymihály, Emma Julia and Szabó, Orsolya (2011) Mi rejlik a bevételek mögött? : Elméleti megközelítések a bevételek világában. TDK dolgozat, BCE, Pénzügyi és vezetői számvitel szekció.

A lista elkészültének dátuma: Thu Jul 19 05:11:26 2018 CEST.