Tallózás Tanszék szerint

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Tételek száma:8.

Szabó, Bence (2016) Pénzügyi beszámolók iparág-specifikus relevanciavizsgálata. TDK dolgozat, BCE, Pénzügyi és vezetői számvitel szekció.

Molnár, Zsófia (2016) Kopogtat az IFRS?: a Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardokra való áttérés egyedi beszámolóknál. TDK dolgozat, BCE, Pénzügyi és vezetői számvitel szekció.

Reszkető, Tímea (2013) Közhasznú egyesületek pénzügyi tudatossága. TDK dolgozat, BCE, Pénzügyi és vezetői számvitel szekció.

Riz, Nikolett (2013) A kkv szektor adminisztratív terhei. TDK dolgozat, BCE, Pénzügyi és vezetői számvitel szekció.

Peffer, Szilvia (2011) IFRS 9: Besorolás és értékelés : Felhasználói döntés-hasznosság vizsgálata a Keretelvek alapján. TDK dolgozat, BCE, Pénzügyi és vezetői számvitel szekció.

Kiss, Judit (2011) A pénzügyi kimutatások görbe tükre : A csalások felderítése és megelőzése. TDK dolgozat, BCE, Pénzügyi és vezetői számvitel szekció.

Borgström, Dániel Alexander (2011) Számviteli csalások és következményeik az USA-ban a piaci válságok idején. TDK dolgozat, BCE, Pénzügyi és vezetői számvitel szekció.

Nagymihály, Emma Julia and Szabó, Orsolya (2011) Mi rejlik a bevételek mögött? : Elméleti megközelítések a bevételek világában. TDK dolgozat, BCE, Pénzügyi és vezetői számvitel szekció.

A lista elkészültének dátuma: Sat Dec 16 17:28:54 2017 CET.