Tallózás Tanszék szerint

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Tételek száma:24.

Bakondi, Flóra (2018) „Fogd az alkoholra!”: a nemi erőszak megítélésének befolyásoló tényezői. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Baksai, Csilla (2018) Áldozathibáztatás az iskolában: hogyan befolyásolja egy bántalmazási szerep az áldozathibáztatást? TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Dengyel, Dóra Boglárka (2018) A szexuális zaklatás, szexuális erőszak és szeméremsértés fogalmi kategóriái tudományos és laikus megközelítések tükrében. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Harsányi, Tibor (2018) Hallgatói mobilitás és az Erasmus program kapcsolata 2008-2014 között, különös tekintettel a push és pull faktorokra. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Tamás, Dorottya (2016) A tinilányok szobájában: szubkultúra és reprezentáció a Bajos csajok című film alapján. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Ladányi, Patrícia (2016) A siker görbe tükre: egy könnyűzenei előadó önpercepciójának vizsgálata és a közönség róla alkotott attitűdjeinek összevetése, Osgood-féle differenciálszámítással. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Hellner, Johanna Dorina (2016) Az altruizmus előfordulásai a versenygazdaságban: a hazai vállalatok társadalmi befektetéseinek trendjei. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Tóth, Aliz Mária (2014) Utazás a kollektív koponyában : A kollektív tudás érvényesülése a közösség-orientált weboldalakon. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Bokor, Péter and Pálfi, Bence (2014) Mindennapi hülyeségeink, avagy a hülyeség naiv pszichológiai fogalmának feltárása tartalomelemzés módszerével. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Rostoványi, András (2014) Közéleti aktivitás online térben. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Harangi, Ditta (2013) Do you like your teacher? : A tanár-diák kapcsolat a Facebookon. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Forgács, Dalma and Miklós, Éva (2013) Az ERASMUS hatása az identitás alakulására. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Juhász, Gergely (2012) A mémelmélet érvényesülési lehetőségei a társadalmi kommunikációban. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Rétvári, Márton Gergely (2012) A moderálás hatása az online Starcraft közösségekre. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Farkas, Eszter and Patkós, Veronika (2012) Boldogíthat a politika? : A kormánypártra leadott szavazat hatása az egyének szubjektív jóllétére. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Balázs, János László (2011) Egy apró villanás : Szubliminális befolyásolás több szempontú kísérletes vizsgálata. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Király, Annamária (2011) Az eltérő életkorból adódó munkahelyi kommunikációs elvárások. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Ujhelyi, Anna (2011) Közel s távol : Online kommunikációs színterek hatása a párkapcsolatokra. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Szabó, Veronika (2010) "Akadályverseny" - Demokráciára nevelés színházzal Magyarországon. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Recsetár, Kinga (2010) B2F - Magatartásváltás egy felelősebb világért. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Németh, Eszter (2010) Esettanulmány cochleáris implantáción átesett tanulókról a pedagógiai többletszolgáltatások tükrében. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Horváth, Enikő (2010) Értelem és érzelem a pókerben. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Ágoston, Gabriella and Boda, Zsófia (2010) A testképpel való elégedetlenség okainak elemzése - 6-8. osztályos magyar fiatalokból álló mintán. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

Kardos, Márta (2009) Stressz és megküzdés az elsős egyetemisták életében. TDK dolgozat, BCE, Magatartástudományi és Kommunikációelméleti szekció.

A lista elkészültének dátuma: Mon Jul 16 04:44:44 2018 CEST.