Tallózás Tanszék szerint

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Tételek száma:100.

Besgül, Bora (2017) Comparative approach to education policies towards minorities in the example of Sweden and Hungary. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Ruano, Stefanía Lorena Agila (2017) Evaluation of the Working Axis of the National Agenda to Equality of People with Disability 2013-2017. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Buzics, Patrícia (2017) Az egészségügyi ellátással való elégedettség meghatározó tényezői a ritka betegségekben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Tsogbaatar, Janraidul (2017) Public private partnerships in Mongolia: implementations and results. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Liptay, Gábor (2017) Budapesti, alacsony adóerő képességű agglomerációs kisváros kitörési pontjai: Kerepes példáján. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Lukács, Dávid (2017) A közbeszerzési rendszer átalakulása az új közbeszerzési törvény hatására. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Motz, Kornélia (2017) Empirikus tanulmányok az egészségügyben jelenlevő hálapénzről: egy szisztematikus és kritikus áttekintés a kutatási módokról és eszközökről. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Puklér, Anna (2017) A családtámogatási ellátások hatásai és a kisgyermekes nők munkaerő-piaci helyzete: különös tekintettel a GYED extra intézkedéseire. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Rőczey, Noémi (2017) Az okos város koncepció: Amszterdam, Bilbao, Győr, Miskolc városának fejlettségének összehasonlítása az Európai Unió Smart City projektjében megtalálható karakterisztikai mutatók alapján. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Shirinova, Zuleykha (2017) Renewable energy sector in Azerbaijan: identifying barriers in renewable energy sector (RES) in Azerbaijan. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Bur, Sebastian (2017) Budgeting and accounting on the local level in Germany: an analysis of the latest reforms. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Somody, Róbert (2017) A magyar tudománypolitika teljesítménye az alapkutatások terén. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Szabó, Viktória (2017) A pemphigus betegségterhének meghatározása Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Török, Olivér (2017) Az önkormányzatok gazdálkodása és döntéshozatala a változó jogi környezetben: közpolitikai modellek segítségével. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Vágó, Vera (2017) Alkalmas-e a Bőrgyógyászati Életminőség Index egészségügyi finanszírozási döntéshozatalra? MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Balogh, Dávid (2017) Kollektív cselekvés, közösség és állam. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Csanádi, Nikolett (2017) A Magyarországon 2007-ben bevezetett és 2009-ben megszüntetett vizitdíj, kórházi napidíj és részleges térítési díj: közpolitikai tanulmány. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Dobos, András Balázs (2017) A biológiai gyógyszerek költséghatékonyságának vizsgálata a pikkelysömör betegségben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Gégény, Bálint (2017) Közoktatási rendszerek a centralizáció és decentralizáció tengelyén: elemzés a magyar közoktatásról. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Kiss, Henrietta Dóra (2017) Állami és állampolgári együttműködési stratégiák a közlekedési szektorban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Kiss, Boglárka (2017) A magyar adóigazgatás fejlődése: különös tekintettel az adó- és vámigazgatás integrálásának hatékonyságára. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Makk, János (2017) Túlélni a rendszert: a szocialista vállalatok sorsa a rendszerváltást követően. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Marjanucz, Éva Zita (2017) Minőségbiztosítás a közoktatásban: az új köznevelési értékelési és előmeneteli rendszer. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Quito, Gabriela Margarita Merchán (2017) Crowding-in or out effect of public investments in the Ecuadorian economy evidence from a vector autoregression model. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Szabó, Zsolt (2017) Társadalmi mobilitás a magyar közoktatásban: esettanulmány a Középiskolások Nyári Szabadegyeteméről. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Iklódi, Dóra (2016) Egy induló vállalkozás üzleti tervének elkészítése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Batovszki, Márton (2016) Önszabályozás a ridesharing platformok területén: elmélet és magyarországi gyakorlat. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Bégányi, Krisztina (2016) Hatékonyság mérése az egészségügyi-szektorban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Biró, Adrienn (2016) A gazdasági válság hatása az adópolitikára Európában és Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Brovkina, Alena (2016) Assessing the effects of economic sanctions imposed on Russian Federation during 2014-2015 years. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Buzinkay, György (2016) A demográfia világformáló hatása : Demográfia és népesedéspolitika hatása egyes országokra és a világra. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Czibolya, Petra (2016) KKV támogatások és versenyképesség a 2007-2013-as programozási időszak alapján. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Csutak, Boldizsár (2016) A nonprofit szektor változó szerepben, különös tekintettel a szociális szolgáltatásokra. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Dávid, Dániel (2016) A dohányszabályozás elmélete és gyakorlata : A szabályozás Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Dévényi, Máté (2016) Muzulmán integráció : A muzulmán bevándorlók integrációja és az őket sújtó szegregáció hatása a radikalizációra. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Dulai, Réka (2016) A villamosenergia-tárolás jövője Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Gedei, Kata Zoltána (2016) A 4-es metró projekt áttekintése és eddigi eredményei. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Gyüre, Brigitta (2016) A versenyszféra és a központi közigazgatás munkavállalóinak munkaerőpiaci versenyképessége. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Homoki, Zsolt (2016) Regionális gazdaságfejlesztés hazai környezetben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Horváth, Kinga Zsófia (2016) Együttműködés és teljesítményértékelés a közszektor és a civil szféra között : A budapesti hajléktalanellátó rendszer elemzése a 2011-et megelőző és az azt követő hajléktalanügyi koncepció tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Jánoshalmi, Zsolt Dávid (2016) A duális szakiskolai képzés jelenlegi helyzete Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Kapornai, Dóra Tímea (2016) Civilek egy kisváros életében : Független civil szervezetek jellemzői és működése Pomáz városában. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Kardos, Gergely (2016) Az állami támogatások kis- és középvállalkozások K+F+I teljesítményére gyakorolt hatása és értékelése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Képe, Mátyás (2016) A pénzmosás és terrorizmusfinanszírozás elleni küzdelem. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Kovács, Anita (2016) A közigazgatás szervezeti jellemzői : A földhivatal, mint szervezet. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Magyar, Kitti (2016) A szerződések ösztönzési hatásai : Elméletben és egy önkormányzat vállalkozási szerződéseiben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Mészáros, Réka (2016) A magyar Szilícium-völgy : Álom vagy valóság? MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Mojzinger, Kitti (2016) A fiataloké a jövő! : Az ifjúsági munkanélküliség kihívásai és a fiatalok foglalkoztatási helyzetének javítása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Nagy, Ádám (2016) A magyar közoktatási rendszer kihívásai a XXI. század első évtizedében : Tapasztalatok és válaszok. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Nagy, János (2016) Milyen hatásai vannak a közfoglalkoztatási programoknak egy kelet-magyarországi járásban? MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Nemes, Balázs (2016) Evolution of European economic integration : Does the past define future? MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Ofodile, Laura Azuka (2016) A Millenniumi Fejlesztési Célok eredményeinek elemzése Nigéria példáján keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Opris, Diana Bianca (2016) Marketing in Education : How to Create a Successful Master Program Strategy : A Case Study of Two Master Program. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Rápolthy, Zoltán (2016) Az önkormányzati ASP bevezetése Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Sági, Csilla (2016) Hálapénz a szülészet-nőgyógyászat szakterületén, a magyar helyzet. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Sarkadi-Nagy, Dóra (2016) Kollektív cselekvési dilemmák és intézményi megoldásaik : Elmélet és alkalmazás az Európai Unió kohéziós politikájára. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Sárosi, Olivér (2016) Az adminisztratív terhek csökkentése e-közigazgatási eszközökkel. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Szabó, Ilona (2016) Teljesítményértékelés az üzleti és nem üzleti szervezetekben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Szepesi, Dániel (2016) A szociális lakhatás Magyarországon és Európában : A szociális bérlakásrendszer európai környezete, modelljei : Magyarországi kihívások és esélyek. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Szilágyi, Barbara (2016) Az alkohol-és drogpolitika Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Takács, Sára (2016) Önkormányzatok által megrendelt közszolgáltatások ellenőrzésének jogi és módszertani keretei : Kulturális közszolgáltatások: színházak a Budapest Főváros Önkormányzata esetében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Tóth, Kinga (2016) A Nemzeti Korrupcióellenes Program elemzése és továbbgondolási lehetőségei a New Public Governance tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Turóczi, Péter (2016) Digitális átállás a köznevelésben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Homoki, Gábor (2015) Államok hálózata, hálózatok állama : Az Európai Unió internetes lefedettség növelését célzó politikája. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Nótin, Szabolcs (2015) A mikro-, kis- és középvállalkozások állami támogatása Magyarországon és külföldön. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Csaba, Bence (2015) A jóléti államok válsága : Reformkezdemények a megújulásra. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Lenhardt, Lídia (2015) Innovatív technológiák a közigazgatásban : Az e-közigazgatásra ható tényezők vizsgálata összehasonlító elemzés keretében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Bencze, Máté (2015) Az európai uniós célok megvalósulása a magyar pályázati rendszerben, különös tekintettel a KÖZOP 4-es prioritására. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Mezei, József (2015) A Gyulai Várfürdő 2006-2014 közötti fejlesztésének közpolitikai elemzése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Tóth, Endre (2015) A második Orbán-kormány felsőoktatás-politikájának hatása a jelentkezési tendenciákra. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Péter, Zoltán (2015) Székesfehérvár és vonzáskörzetének versenyképességi elemzése az ezredfordulót követő másfél évtizedben. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Kész, Ákos Tamás (2015) The missing European Public Sphere : The European Parliament from a Public Choice perspective. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Sós, Ildikó (2015) Iskolafenntartói centralizáció a fiskális föderalizmus tükrében. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Jarmaczki, Enikő (2015) Az európai uniós projekt támogatási forma vizsgálata egy felsőoktatási fejlesztés példáján. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

David, Mark Arnold (2015) Modern IT Developments in Healthcare: A Look Into Yesterday, Today, and Tomorrow In Oncology. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Kovács, Imre (2015) A PPP-modell bemutatása az M6-os autópálya projektjén keresztül. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Reményfi, Zsófia (2015) Váltsunk közbringára! : A MOL Bubi közösségi kerékpáros közlekedési rendszer társadalmi jóléti szempontú elemzése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Ruff, Zsanett (2015) Az állami vállalatok privatizációjának elemzése tőke- és tulajdonszerkezeti jellemzők alapján. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Révai, Péter (2015) Közel-Kelet-Európa gazdasági és közigazgatási rendszereinek átalakulása. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Kende, Szilvia (2014) Esélyegyenlőség és Méltányosság a Magyar Köznevelésben : Az Arany János Tehetséggondozó Program. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Stork, Levente (2014) Hungarian mingrants in the United Kingdom. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Káscsák, Gergő (2014) Klaszterorientált fejlesztéspolitika – egy empirikus felmérés tapasztalatai. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Király, András (2014) Az elektronikus közigazgatás kialakulása és fejlesztési motívumai. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Renge, Zsolt (2014) A hazai startup piacot érintő kormányzati intézkedések közpolitika elemzése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Vámosi, Judit (2014) A szociális jogok és a társadalombiztosítás alapelvei a közpolitika tükrében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Nagy, Ádám (2014) A visegrádi országok versenyképessége. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Mucha, Katalin Szandra (2014) Foglalkoztatás és munkanélküliség a Kecskeméti kistérségben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Szabó, Eszter (2014) A hosszútávú európai gázpiaci szerződések jövője : Fókuszban a magyar helyzet. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Piross, Antal (2014) A fogyasztói viselkedés megváltoztatására irányuló beavatkozások a szegénység elleni programokban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Elek, Flóra Adrienn (2014) Esélyegyenlőség és egyenlő bánásmód a közpolitikai döntéshozatalban különös tekintettel a nemekre. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Kokavecz, Anna (2014) Nők helyzete a munkaerőpiacon az Európai Unióban és Magyarországon, a csatlakozástól napjainkig. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Molnár-Tancsik, Tímea (2014) A 2010. évi kormányváltást követő államszerep változás bemutatása Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Tar, Hedvig (2014) Pedagógusképzés a Bolognai rendszerben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Tóth, József (2014) A civil társadalom és a civil szervezetek szerepe a közpolitika alkotásában. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Mészáros, Ildikó (2014) A helyi adóztatás szerepe az önkormányzatok finanszírozásában. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Timár, Dávid (2014) A hazai vasúti közlekedésben rejlő lehetőségek. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Horváth, Bence (2014) A másodlagos jelzálogpiaci válságot megelőző magyarországi devizahitelboom bemutatása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Jakab, Gábor (2014) Szegénység és lakóhelyi szegregáció Magyarországon. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Borbás, Zoltán (2014) A kis- és közepes vállalkozások fejlesztési politikájának eredményei, problémái és jövőbeli kilátásai. BA/BSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

Mammadova, Narmin (2014) The perspectives of e-government implementation in Azerbaijan : Challenges and opportunities. MA/MSc szakdolgozat, BCE Közgazdaságtudományi Kar, Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék.

A lista elkészültének dátuma: Sat Dec 16 10:24:17 2017 CET.