Tallózás Tanszék szerint

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Tételek száma:17.

Hetey, Tímea (2013) Valóban felelős vállalat?! : A Nestlé CSR tevékenységének elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológia Tanszék.

Pálfi, Gergő (2013) Fenntartható városfejlesztés Budapesten : A behajtási zóna, mint az élhető budapesti környezet letéteményese. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológia Tanszék.

Zsidek, Nóra (2013) Környezettudatosak-e a mai gyerekek? : A környezeti nevelés hatékonyságának mérése hazai általános iskolákban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológia Tanszék.

Montovay, Máté Botond (2013) A magyarországi autópálya-építések gazdasági, társadalmi és környezeti vonatkozásai. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológia Tanszék.

Benyó, Boglárka (2013) A tervezett elavulás szerepe a fogyasztói döntésekben. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológia Tanszék.

Füzes, Dávid (2013) Az Európai Unió közlekedésének hosszú távú energiaellátása. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológia Tanszék.

Váradi, Judit (2013) A környezetbarát közlekedés kialakításának közgazdasági és környezetpolitikai eszközei Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológia Tanszék.

Hatala, Klaudia (2013) Fenntarthatósági törekvések a hazai élelmiszerágazatban. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológia Tanszék.

Herczeg, Dániel (2013) A közlekedés externális költségeinek internalizálási lehetőségei : A megtett úttal arányos útdíj bevezetése Magyarországon. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológia Tanszék.

Dobránszky, Julianna (2013) Városi paradicsom : A közösségi kertek lehetséges szerepe a városfejlesztésben budapesti példák vizsgálatán keresztül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológia Tanszék.

Babják, Orsolya Anikó (2013) A fenntarthatóság egy budapesti étterem szemszögéből. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológia Tanszék.

Benkő, Zsuzsa (2013) Első és második generációs bioetanol környezetgazdasági hatásainak összehasonlítása. Postgraduális szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológia Tanszék.

Harsányi, Alexandra Katharina (2013) Káros javak megadóztatása – a népegészségügyi termékadó. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológia Tanszék.

Perge, Nándor (2013) Versenyképes közösségi közlekedéssel a vidék fejlődéséért. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológia Tanszék.

Beck, Anita (2013) A környezetgazdaságtani elméleti eszköztár alkalmazása a vállalatoknál : A MOL Nyrt, a Hondimpex Kft. és a Rex Fontana Kft. esettanulmánya. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológia Tanszék.

Kőrössy, Daniella (2013) A kommunális szennyvízhő hasznosítása és a hazai bevezetés nehézségeinek okai. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológia Tanszék.

Mokos, Anna (2013) Vállalatok és civil szervezetek együttműködése a CSR keretein belül. MA/MSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Környezetgazdaságtani és Technológia Tanszék.

A lista elkészültének dátuma: Wed Jul 18 23:30:23 2018 CEST.