Tallózás Tanszék szerint

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Tételek száma:7.

Cocchioni, Bálint (2017) Pártatlan kötéltáncos: a magyar neoliberális gazdaságpolitika mítosza és paradigmaváltás a 2008-as válság hatására. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságpolitika és makroökonómia szekció.

Molnár, Dániel (2017) Az Európai Központi Bank Quantitative Easing programja. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságpolitika és makroökonómia szekció.

Nátrán, Nikolett (2017) A demográfiai elöregedés és a bevándorlás hosszú távú hatásainak modellezése Németország példáján. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságpolitika és makroökonómia szekció.

Németh, András Áron and Rovó, Judit (2017) Monetáris politika a lapos Phillips-görbék idején. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságpolitika és makroökonómia szekció.

Jagadits, András (2016) Megszorító gazdaságpolitikák: miért különböznek? TDK dolgozat, BCE, Gazdaságpolitika és makroökonómia szekció.

Pásztor, Szabolcs (2016) A gyermekvállalás árnyékára és a teljes termékenységi ráta Magyarországon. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságpolitika és makroökonómia szekció.

Holb, Éva Marianna and Popper, Dávid (2016) Egy felfedezetlen történet: a magyar bérlakáspiacban rejlő lehetőségek. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságpolitika és makroökonómia szekció.

A lista elkészültének dátuma: Sun May 20 14:45:28 2018 CEST.