Tallózás Tanszék szerint

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Tételek száma:10.

Drabancz, Áron (2018) A magyarországi elöregedés új megközelítésben - az időskori munkavállalás lehetőségei a gazdasági terhek csökkentésében. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságpolitika és makroökonómia szekció.

El-Meouch Nedim, Márton (2018) A bankrendszer hitelezési tevékenységének makrogazdasági teljesítményre gyakorolt hatásának vizsgálata Magyarországon. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságpolitika és makroökonómia szekció.

Erdélyi, Dóra (2018) Az oktatási rendszer finanszírozásának modellezése. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságpolitika és makroökonómia szekció.

Cocchioni, Bálint (2017) Pártatlan kötéltáncos: a magyar neoliberális gazdaságpolitika mítosza és paradigmaváltás a 2008-as válság hatására. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságpolitika és makroökonómia szekció.

Molnár, Dániel (2017) Az Európai Központi Bank Quantitative Easing programja. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságpolitika és makroökonómia szekció.

Nátrán, Nikolett (2017) A demográfiai elöregedés és a bevándorlás hosszú távú hatásainak modellezése Németország példáján. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságpolitika és makroökonómia szekció.

Németh, András Áron and Rovó, Judit (2017) Monetáris politika a lapos Phillips-görbék idején. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságpolitika és makroökonómia szekció.

Jagadits, András (2016) Megszorító gazdaságpolitikák: miért különböznek? TDK dolgozat, BCE, Gazdaságpolitika és makroökonómia szekció.

Pásztor, Szabolcs (2016) A gyermekvállalás árnyékára és a teljes termékenységi ráta Magyarországon. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságpolitika és makroökonómia szekció.

Holb, Éva Marianna and Popper, Dávid (2016) Egy felfedezetlen történet: a magyar bérlakáspiacban rejlő lehetőségek. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságpolitika és makroökonómia szekció.

A lista elkészültének dátuma: Sat Jul 21 16:59:45 2018 CEST.