Tallózás Tanszék szerint

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Tételek száma:3.

Bujáky, Eszter (2023) A közösségi kertek magatartásformáló hatásának vizsgálata a fenntartható élelmiszerfogyasztási szokások kialakításában = Examining the behaviour changing aspect of community gardens in promoting sustainable food consumption patterns. TDK dolgozat, BCE, Fenntarthatósági menedzsment. Szabadon elérhető változat / Unrestricted version: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/bcetdk_bujaky_e_2023.pdf

Ferenczi, Annamária (2023) Környezetileg fenntartható sportrendezvény - realitás vagy utópia? avagy javaslat a sportrendezvények fenntarthatósági értékelési szempontrendszerére Budapest példáján = Environmentally sustainable sports event - reality or utopia? A proposal for a sustainability assessment criteria for sport events by taking the example of Budapest. TDK dolgozat, BCE, Fenntarthatósági menedzsment. Szabadon elérhető változat / Unrestricted version: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/bcetdk_ferenczi_a_2023.pdf

Mészáros, Sára (2023) Ökofeminizmus nyomában Magyarországon avagy Fenntartható-termék-fogyasztási hajlandóság a férfiak körében = Tracing ecofeminism in Hungary or Sustainable product consumption among men. TDK dolgozat, BCE, Fenntarthatósági menedzsment. Szabadon elérhető változat / Unrestricted version: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/bcetdk_meszaros_s_2023.pdf

A lista elkészültének dátuma: Tue May 14 02:25:03 2024 UTC.