Browse by Department

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items: 7.

Sifter, Ágnes (2013) A tartós antikoaguláns terápia nehézségei diéta szempontjából pitvarfibrilláló betegek körében. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszerkémiai és Táplálkozástudományi Tanszék.

Varga, Emese (2012) A kajszibarack (Prunus armeniaca L.) illó anyagainak kialakulása az érés során és megjelenésük a gyümölcsből készült termékekben. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszerkémiai és Táplálkozástudományi Tanszék.

Jankó, Mária (2012) Hazai erdei mézek tulajdonságainak vizsgálata. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszerkémiai és Táplálkozástudományi Tanszék.

Nagy, Hajnalka (2012) Cöliákiás és nem lisztérzékeny lányok táplálkozásának összehasonlítása. BA/BSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszerkémiai és Táplálkozástudományi Tanszék.

Bauer, Judit (2012) Tiltott állatgyógyászati antibiotikumok valamint kokcidiosztatikumok screening meghatározása UPLC-TOF módszerrel. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszerkémiai és Táplálkozástudományi Tanszék.

Nyikes, Nándor (2012) Szilárd fázisú mikroextrakció alkalmazása kávéőrlemények illatanyagainak kivonására. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszerkémiai és Táplálkozástudományi Tanszék.

Bakó, Beáta (2012) Mézfogyasztási és vásárlási szokások. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszerkémiai és Táplálkozástudományi Tanszék.

This list was generated on Tue Jun 25 11:33:02 2019 CEST.