Hegedűs, Ráhel Dóra (2016) Aktuális trendek és az alternatív táplálkozási módok tükröződése a hazai gasztronómiában. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Turizmus Központ. Szabadon elérhető változat / Unrestricted version: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Hegedus_Rahel_Dora.pdf
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
829kB |
Free and unrestricted access: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Hegedus_Rahel_Dora.pdf
Item Type: | BA/BSc thesis |
---|---|
Subjects: | Commerce and tourism Marketing |
ID Code: | 9039 |
Specialisation: | Turizmus és vendéglátás szak |
Deposited On: | 28 Sep 2016 09:17 |
Last Modified: | 28 Sep 2016 09:17 |
Repository Staff Only: item control page