Aktuális trendek és az alternatív táplálkozási módok tükröződése a hazai gasztronómiában

Hegedűs, Ráhel Dóra (2016) Aktuális trendek és az alternatív táplálkozási módok tükröződése a hazai gasztronómiában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Turizmus Központ. Szabadon elérhető változat / Unrestricted version: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Hegedus_Rahel_Dora.pdf

[img]
Előnézet
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
829kB

Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Hegedus_Rahel_Dora.pdf


Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Kereskedelem, Turizmus, Vendéglátás
Marketing
Azonosító kód:9039
Képzés/szak:Turizmus és vendéglátás szak
Elhelyezés dátuma:28 Szept 2016 09:17
Utolsó változtatás:28 Szept 2016 09:17

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap