Hegedűs, Ráhel Dóra (2016) Aktuális trendek és az alternatív táplálkozási módok tükröződése a hazai gasztronómiában. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Turizmus Központ. Szabadon elérhető változat / Unrestricted version: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Hegedus_Rahel_Dora.pdf
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
829kB |
Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Hegedus_Rahel_Dora.pdf
| Tétel típus: | BA/BSc szakdolgozat |
|---|---|
| Témakör: | Kereskedelem, Turizmus, Vendéglátás Marketing |
| Azonosító kód: | 9039 |
| Képzés/szak: | Turizmus és vendéglátás szak |
| Elhelyezés dátuma: | 28 Szept 2016 09:17 |
| Utolsó változtatás: | 28 Szept 2016 09:17 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

