Czermann, Krisztina Katinka (2013) Nagynyomású kezelés hatásának vizsgálata hőkezelt töltelékes húskészítmények érzékszervi tulajdonságaira, állományára. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék.
|
PDF (Szakdolgozat)
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB |
| Tétel típus: | BA/BSc szakdolgozat |
|---|---|
| Témakör: | Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség Élelmiszeripar, tartósitóipar |
| Azonosító kód: | 7159 |
| Képzés/szak: | Élelmiszermérnök (BSc) szak |
| Elhelyezés dátuma: | 30 Okt 2014 10:32 |
| Utolsó változtatás: | 30 Okt 2014 10:32 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

