Kukoricaliszt bázisú, gluténmentes minőségi száraztészták fejlesztése glükóz-oxidáz és transzglutamináz enzimkészítmények felhasználása mellett

Géri, Veronika (2012) Kukoricaliszt bázisú, gluténmentes minőségi száraztészták fejlesztése glükóz-oxidáz és transzglutamináz enzimkészítmények felhasználása mellett. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

[img]PDF (Diplomamunka) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2871Kb

Item Type:MA/MSc thesis
Subjects:Food chemistry and nutrition
Knowledge economy, innovation
Food industry, canning industry
ID Code:7124
Specialisation:Okleveles élelmiszermérnök (MSc) szak
Deposited By:Unnamed user with email agnes.rommer@uni-corvinus.hu
Deposited On:23 Mar 2015 10:33
Last Modified:23 Mar 2015 10:33

Repository Staff Only: item control page