Géri, Veronika (2012) Kukoricaliszt bázisú, gluténmentes minőségi száraztészták fejlesztése glükóz-oxidáz és transzglutamináz enzimkészítmények felhasználása mellett. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.
|
PDF (Diplomamunka)
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB |
| Tétel típus: | MA/MSc szakdolgozat |
|---|---|
| Témakör: | Élelmiszerkémia, táplálkozástudomány Innováció, tudásgazdaság Élelmiszeripar, tartósitóipar |
| Azonosító kód: | 7124 |
| Képzés/szak: | Okleveles élelmiszermérnök (MSc) szak |
| Elhelyezés dátuma: | 23 Márc 2015 09:33 |
| Utolsó változtatás: | 23 Márc 2015 09:33 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

