Pácolt sertéshús termékek sótartalmának meghatározása impedancia-méréssel

Kaltenecker, Péter (2012) Pácolt sertéshús termékek sótartalmának meghatározása impedancia-méréssel. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Fizika-Automatika Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Tétel típus:MA/MSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség
Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:6315
Képzés/szak:Élelmiszermérnök
Feltöltő: Unnamed user with email agnes.rommer@uni-corvinus.hu
Elhelyezés dátuma:09 Nov 2013 11:11
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:03

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap