Élelmiszerbiztonsági ismeretek a Nemzeti Alaptantervben – szükségesség és társadalmi elvárások

Pasinszki, Anita (2012) Élelmiszerbiztonsági ismeretek a Nemzeti Alaptantervben – szükségesség és társadalmi elvárások. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Tétel típus:MA/MSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség
Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:6305
Képzés/szak:Élelmiszermérnök
Elhelyezés dátuma:11 Nov 2013 11:52
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:02

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap