Mikesz, Attila (2012) Nagy hidrosztatikainyomású kezelés hatása a teljestojás-lé minőségi paramétereire. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék.
  | 
PDF
 - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
 3MB  | 
| Tétel típus: | MA/MSc szakdolgozat | 
|---|---|
| Témakör: | Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség Élelmiszeripar, tartósitóipar  | 
| Azonosító kód: | 6301 | 
| Képzés/szak: | Élelmiszermérnök | 
| Elhelyezés dátuma: | 11 Nov 2013 12:52 | 
| Utolsó változtatás: | 02 Júl 2016 21:02 | 
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

