Panírozott készítmények elősütésekor bekövetkező allergén-keresztszennyeződés nyomonkövetéséhez tervezett SPME-GC-MS módszer fejlesztése

Szabó, Brigitta (2011) Panírozott készítmények elősütésekor bekövetkező allergén-keresztszennyeződés nyomonkövetéséhez tervezett SPME-GC-MS módszer fejlesztése. BA/BSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológia Tanszék.

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Item Type:BA/BSc thesis
Subjects:Food safety, food quality
Food industry, canning industry
ID Code:5805
Specialisation:Tartósítóipari technológiák és minőségügy
Deposited By: Unnamed user with email agnes.rommer@uni-corvinus.hu
Deposited On:27 Jan 2014 13:39
Last Modified:02 Jul 2016 20:56

Repository Staff Only: item control page