„Gasztrokalauz, nem csupán ínyenceknek” A budapesti éttermi piac három meghatározó étteremláncának kvalitatív vizsgálata

Dabasi, Balázs (2020) „Gasztrokalauz, nem csupán ínyenceknek” A budapesti éttermi piac három meghatározó étteremláncának kvalitatív vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Kisvállalkozás-fejlesztési Központ.

[img]
Előnézet
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Kereskedelem, Turizmus, Vendéglátás
Vállalati vezetés és politika
Azonosító kód:13539
Képzés/szak:Gazdálkodási és menedzsment
Elhelyezés dátuma:21 Jan 2021 08:47
Utolsó változtatás:21 Jan 2021 08:47

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap