A társadalmi vállalkozások kritikus sikertényezői, avagy milyen szempontokra fordítson különös figyelmet a SUHANJ! Fitness

Deme, Gábor and Terék, Balázs (2019) A társadalmi vállalkozások kritikus sikertényezői, avagy milyen szempontokra fordítson különös figyelmet a SUHANJ! Fitness. Outstanding Student Paper, BCE, Fenntartható és társadalmilag felelős vállalatirányítás szekció.

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
568kB

Abstract

Jelen dolgozat kutatásának középpontjában a társadalmi vállalkozások sikeressége áll. A dolgozat esettanulmány leíró jelleggel foglalkozik a társadalmi vállalkozások kritikus sikertényezőivel. Azt a célt tűzte ki, hogy a SUHANJ! Fitness társadalmi vállalkozás számára kialakítson egy olyan mutatószámrendszert, amely segíti stratégiájának megvalósítását és fenntartja versenyképességét a wellness, egészség, és fitnesz iparágban. A dolgozat alkalmazott módszertana mélyinterjú és a Social Business Model Canvas. A dolgozat a kritikus sikertényezők szakirodalmának áttekintése és SUHANJ! Fitness társadalmi vállalkozás, valamint környezetének elemzése után azonosítja a mutatószámrendszert. A SUHANJ! Fitness részére azonosított sikertényezőket az Európai Bizottság társadalmi vállalkozások három dimenziója mentén strukturálja, és ezek vonatkozásában ajánlásokat fogalmaz meg a SUHANJ! Fitness vizsgálandó sikerkritériumainak összeállítására.

Item Type:Outstanding Student Paper
Notes:2. díj
Subjects:Management, business policy
ID Code:13295
Specialisation:Vállalkozásfejlesztés, Vezetés és szervezés
Deposited On:04 Dec 2020 08:43
Last Modified:04 Dec 2020 08:43

Repository Staff Only: item control page