A társadalmi vállalkozások kritikus sikertényezői, avagy milyen szempontokra fordítson különös figyelmet a SUHANJ! Fitness

Deme, Gábor and Terék, Balázs (2019) A társadalmi vállalkozások kritikus sikertényezői, avagy milyen szempontokra fordítson különös figyelmet a SUHANJ! Fitness. TDK dolgozat, BCE, Fenntartható és társadalmilag felelős vállalatirányítás szekció.

[img]
Előnézet
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
568kB

Absztrakt (kivonat)

Jelen dolgozat kutatásának középpontjában a társadalmi vállalkozások sikeressége áll. A dolgozat esettanulmány leíró jelleggel foglalkozik a társadalmi vállalkozások kritikus sikertényezőivel. Azt a célt tűzte ki, hogy a SUHANJ! Fitness társadalmi vállalkozás számára kialakítson egy olyan mutatószámrendszert, amely segíti stratégiájának megvalósítását és fenntartja versenyképességét a wellness, egészség, és fitnesz iparágban. A dolgozat alkalmazott módszertana mélyinterjú és a Social Business Model Canvas. A dolgozat a kritikus sikertényezők szakirodalmának áttekintése és SUHANJ! Fitness társadalmi vállalkozás, valamint környezetének elemzése után azonosítja a mutatószámrendszert. A SUHANJ! Fitness részére azonosított sikertényezőket az Európai Bizottság társadalmi vállalkozások három dimenziója mentén strukturálja, és ezek vonatkozásában ajánlásokat fogalmaz meg a SUHANJ! Fitness vizsgálandó sikerkritériumainak összeállítására.

Tétel típus:TDK dolgozat
További információ:2. díj
Témakör:Vállalati vezetés és politika
Azonosító kód:13295
Képzés/szak:Vállalkozásfejlesztés, Vezetés és szervezés
Elhelyezés dátuma:04 Dec 2020 08:43
Utolsó változtatás:04 Dec 2020 08:43

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap