RotoBOTi: Forradalmi újítás a belső vállalati kommunikációban

Baranyi, Virág (2020) RotoBOTi: Forradalmi újítás a belső vállalati kommunikációban. Case study, BCE Gazdálkodástudományi Kar.

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
941kB

Abstract

Az jelenleg zajló negyedik ipari forradalom a gyártásba és a szolgáltatásokba való beépülésével mindennapjaink szerves részévé válik. A digitális transzformáció gyökeres változásokat hoz mind magánéletünk, mind pedig munkavállalásunk területén. Nem kell messzire mennünk, hogy lássuk milyen hatást gyakorolnak a munkavégzésre az ipar 4.0 technológiai vívmányai, elég ellátogatnunk a lövői Roto Elzett Certa Kft. gyártóüzemébe, ahol 2020. február 3-tól egy chatbot segíti a fizikai munkások és munkaadójuk kommunikációját. Jelen esettanulmány arra a kérdésre keresi a választ, hogy hogyan lehet elérni a cég projektcsapata által kitűzött célt, azaz a 80%-os regisztrációs és 50%-os aktivitási rátát? Először a releváns szakirodalmi háttér és a kutatási módszertan, majd a chatbotprojekt mérföldkövei kerülnek bemutatásra. Ezután következik a chatbot funkcióinak ismertetése, végül pedig a felhasználói elfogadás kérdése kerül a középpontba. Az esettanulmány az eddig megtett, felhasználói elfogadást segítő lépések vizsgálatával és a jövőbeli kihívások kezelésére adott javaslatokkal zárul.

Item Type:Case study
Notes:EFOP-3.6.3.-VEKOP-16-2017-00007 - „Tehetségből fiatal kutató” - A kutatói életpályát támogató tevékenységek a felsőoktatásban pályázat támogatásával
Subjects:Business organisation
Media and communication
Biometrics and applied informatics
ID Code:12954
Specialisation:Vezetés és szervezés MA
Deposited On:22 Jun 2020 12:30
Last Modified:22 Jun 2020 13:25

Repository Staff Only: item control page