Tételek száma:3.
Bouchal, Dorottya Lili
(2023)
Tudatos élelmiszerfogyasztónak vallod magad? – Avagy egy fenntarthatósági kurzus hatása a hallgatók élelmiszerfogyasztási magatartására.
TDK dolgozat, BCE, Fenntarthatósági menedzsment a felsőoktatásban.
Szabadon elérhető változat / Unrestricted version: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/bcetdk_bouchal_d_l_2023.pdf
Gendur, Nóra
(2023)
A fenntarthatóság megjelenése a kelet- és nyugat-európai gazdasági egyetemek küldetésnyilatkozataiban.
TDK dolgozat, BCE, Fenntarthatósági menedzsment a felsőoktatásban.
Szabadon elérhető változat / Unrestricted version: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/bcetdk_gendur_n_2023.pdf
Horváth, Martin and Ivanics, Ferenc
(2023)
Az európai egyetemi és vállalati együttműködések áttekintése a fenntarthatósági projektekre fókuszálva.
TDK dolgozat, BCE, Fenntarthatósági menedzsment a felsőoktatásban.
Szabadon elérhető változat / Unrestricted version: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/bcetdk_horvath_m_ivanics_f_2023.pdf
A lista elkészültének dátuma: Sun Dec 22 02:32:21 2024 UTC.