Tételek száma:4.
Naszódy, Gréta
(2024)
Az élelmiszerpazarló magatartás vizsgálata a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatóinak körében = Investigation of food wastage behavior among students of the Corvinus
University of Budapest.
TDK dolgozat, BCE, Agrárgazdaságtan.
Szabadon elérhető változat / Unrestricted version: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/bcetdk_naszody_g_2024osz.pdf
Rusvai, Bettina
(2024)
Élelmiszer, ami közelről jön: Termelői piacok és a közösség által támogatott mezőgazdaság vizsgálata.
TDK dolgozat, BCE, Agrárgazdaságtan.
Szabadon elérhető változat / Unrestricted version: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/bcetdk_rusvai_b_2024osz.pdf
Sükösd, Tekla
(2024)
Élelmiszerpazarlás a magyar háztartásokban : Helyzetkép és lehetőségek.
TDK dolgozat, BCE, Agrárgazdaságtan.
Szabadon elérhető változat / Unrestricted version: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/bcetdk_sukosd_t_2024osz.pdf
Zsigmond, Ábel Balázs
(2024)
Az egészséges életmód és a fogyasztói tudatosság hatása a növényi és állati eredetű étrend-kiegészítő fehérjék iránti keresletre = The impact of healthy lifestyle and consumer awareness on the demand for animal and plant-based protein supplements.
TDK dolgozat, BCE, Agrárgazdaságtan.
Szabadon elérhető változat / Unrestricted version: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/bcetdk_zsigmond_a_b_2024osz.pdf
A lista elkészültének dátuma: Fri May 9 02:11:43 2025 UTC.