Fenntarthatósági kérdések az állati eredetű hungarikumokra szakosodó gazdálkodásban: az állati eredetű hungarikumok piacának sajátosságai

Jakubecz, Alexandra (2017) Fenntarthatósági kérdések az állati eredetű hungarikumokra szakosodó gazdálkodásban: az állati eredetű hungarikumok piacának sajátosságai. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Kereskedelem, Turizmus, Vendéglátás
Élelmiszeripar, tartósitóipar
Gazdasági fejlődés, fenntartható fejlődés
Mezőgazdaság
Azonosító kód:9567
Elhelyezés dátuma:22 Aug 2017 07:17
Utolsó változtatás:22 Aug 2017 07:17

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap