Jakubecz, Alexandra (2017) Fenntarthatósági kérdések az állati eredetű hungarikumokra szakosodó gazdálkodásban: az állati eredetű hungarikumok piacának sajátosságai. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB |
Tétel típus: | BA/BSc szakdolgozat |
---|---|
Témakör: | Kereskedelem, Turizmus, Vendéglátás Élelmiszeripar, tartósitóipar Gazdasági fejlődés, fenntartható fejlődés Mezőgazdaság |
Azonosító kód: | 9567 |
Elhelyezés dátuma: | 22 Aug 2017 07:17 |
Utolsó változtatás: | 22 Aug 2017 07:17 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap