Bakó, Dóra (2012) Búzaőrlemények egyes tulajdonságainak elemzése különböző módszerekkel. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.
|
PDF (szakdolgozat)
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB | |
|
PDF (melléklet)
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
418kB |
Tétel típus: | BA/BSc szakdolgozat |
---|---|
Témakör: | Élelmiszeripar, tartósitóipar |
Azonosító kód: | 6393 |
Képzés/szak: | Élelmiszermérnök |
Elhelyezés dátuma: | 12 Szept 2013 14:45 |
Utolsó változtatás: | 02 Júl 2016 21:03 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap