Búzaőrlemények egyes tulajdonságainak elemzése különböző módszerekkel

Bakó, Dóra (2012) Búzaőrlemények egyes tulajdonságainak elemzése különböző módszerekkel. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF (szakdolgozat) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB
[img]
Előnézet
PDF (melléklet) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
418kB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:6393
Képzés/szak:Élelmiszermérnök
Elhelyezés dátuma:12 Szept 2013 14:45
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:03

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap