Alma- és körte cefrék és párlatok vizsgálata a termőterület meghatározhatóságára

Halász, Bálint (2012) Alma- és körte cefrék és párlatok vizsgálata a termőterület meghatározhatóságára. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

[img] PDF (szakdolgozat) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB
[img]
Előnézet
PDF (talajvizsgálat) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
3MB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Sör- és szeszgyártás
Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:6377
Képzés/szak:Élelmiszermérnök
Elhelyezés dátuma:12 Szept 2013 15:10
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:03

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap