Pektinbontó enzim-komplexek hatásának vizsgálata különböző gyümölcsfajták cefrézése esetén

Gál, Gábor (2012) Pektinbontó enzim-komplexek hatásának vizsgálata különböző gyümölcsfajták cefrézése esetén. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Sör- és szeszgyártás
Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:6375
Képzés/szak:Élelmiszermérnök
Elhelyezés dátuma:12 Szept 2013 15:13
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:03

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap