Nádasdi, Noémi (2012) Vízben oldható antioxidáns kapacitás nyomon követése alternatív őrleménykeverékekből fejlesztett száraztészta mintákban a gyártás és a konyhatechnikai lépések során. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.
|
PDF (címlap)
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
129kB | |
|
PDF (szakdolgozat)
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB |
Tétel típus: | BA/BSc szakdolgozat |
---|---|
Témakör: | Élelmiszeripar, tartósitóipar |
Azonosító kód: | 6351 |
Képzés/szak: | Élelmiszermérnök |
Elhelyezés dátuma: | 13 Szept 2013 09:49 |
Utolsó változtatás: | 02 Júl 2016 21:03 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap