Vladucz, Péter (2012) Elősütött pékáru fagyasztásának hatása a késztermék minőségére. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék.
PDF (előlap)
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
167kB | |
PDF (címlap)
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
172kB | |
PDF (szakdolgozat)
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB |
Tétel típus: | BA/BSc szakdolgozat |
---|---|
Témakör: | Élelmiszeripar, tartósitóipar |
Azonosító kód: | 6340 |
Képzés/szak: | Élelmiszermérnök |
Elhelyezés dátuma: | 30 Szept 2013 13:27 |
Utolsó változtatás: | 30 Szept 2013 13:27 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap