Elősütött pékáru fagyasztásának hatása a késztermék minőségére

Vladucz, Péter (2012) Elősütött pékáru fagyasztásának hatása a késztermék minőségére. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék.

[img] PDF (előlap) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
167kB
[img] PDF (címlap) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
172kB
[img] PDF (szakdolgozat) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:6340
Képzés/szak:Élelmiszermérnök
Elhelyezés dátuma:30 Szept 2013 13:27
Utolsó változtatás:30 Szept 2013 13:27

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap