A SmartFresh technológia és az ULO tárolás hatása Idared alma hűtőtárolására

Molnár, Emese (2012) A SmartFresh technológia és az ULO tárolás hatása Idared alma hűtőtárolására. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF (előlap) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
162kB
[img] PDF (szakdolgozat) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB
[img] PDF (szerzői nyilatkozat) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
167kB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:6337
Képzés/szak:Élelmiszermérnök
Elhelyezés dátuma:09 Okt 2013 13:21
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:03

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap