Molnár, Emese (2012) A SmartFresh technológia és az ULO tárolás hatása Idared alma hűtőtárolására. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék.
|
PDF (előlap)
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
162kB | |
PDF (szakdolgozat)
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB | ||
PDF (szerzői nyilatkozat)
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
167kB |
Tétel típus: | BA/BSc szakdolgozat |
---|---|
Témakör: | Élelmiszeripar, tartósitóipar |
Azonosító kód: | 6337 |
Képzés/szak: | Élelmiszermérnök |
Elhelyezés dátuma: | 09 Okt 2013 13:21 |
Utolsó változtatás: | 02 Júl 2016 21:03 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap