Hajdinamalátából készült cefre szűrhetőségének vizsgálata, söripari enzimkészítmények alkalmazásának lehetőségei a folyamatra

Horváth, Gábor (2012) Hajdinamalátából készült cefre szűrhetőségének vizsgálata, söripari enzimkészítmények alkalmazásának lehetőségei a folyamatra. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Sör- és Szeszipari Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Tétel típus:MA/MSc szakdolgozat
Témakör:Sör- és szeszgyártás
Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:6296
Képzés/szak:Élelmiszermérnök
Elhelyezés dátuma:25 Nov 2013 10:18
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:02

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap