Zöld fűszernövények minőségjellemzőinek alakulása szárítással, fagyasztással és liofilezéssel történő tartósítást követően

Milkovics, Mátyás Márton (2011) Zöld fűszernövények minőségjellemzőinek alakulása szárítással, fagyasztással és liofilezéssel történő tartósítást követően. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológia Tanszék.

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:5808
Képzés/szak:Tartósítóipari technológiák és minőségügy
Elhelyezés dátuma:27 Jan 2014 12:28
Utolsó változtatás:27 Jan 2014 12:28

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap