Going green?: avagy a környezeti fenntarthatóság szerepe a magyar gasztrovállalkozások beszerzése során

Seres, Réka Boglárka (2018) Going green?: avagy a környezeti fenntarthatóság szerepe a magyar gasztrovállalkozások beszerzése során. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Nemzetközi Gazdálkodási Kutatóközpont.

[img]
Előnézet
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
683kB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Környezet-gazdaságtan, környezetvédelem
Gazdasági fejlődés, fenntartható fejlődés
Azonosító kód:11356
Képzés/szak:Nemzetközi gazdálkodás
Elhelyezés dátuma:30 Júl 2018 11:19
Utolsó változtatás:30 Júl 2018 11:19

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap