Hendzsel, Kinga Zsanett (2018) Az élelmiszerhulladék jelensége – élelmiszerpazarlás csökkentése: különösen a magyar fogyasztók körében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék. Szabadon elérhető változat / Unrestricted version: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Hendzsel_Kinga_Zsanett.pdf
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
794kB |
Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Hendzsel_Kinga_Zsanett.pdf
Tétel típus: | BA/BSc szakdolgozat |
---|---|
Témakör: | Élelmiszeripar, tartósitóipar Ökológia, ökológiai gazdálkodás |
Azonosító kód: | 11321 |
Képzés/szak: | Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök |
Elhelyezés dátuma: | 25 Júl 2018 12:35 |
Utolsó változtatás: | 25 Júl 2018 12:35 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap