Browse by Department

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items: 27.

Hajdu, Ádám Dávid (2017) A BME management szakkolégium szervezeti problémái és strukturális átalakulása. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Hajdu_Adam_David.pdf

Kiss-Dobronyi, Bence (2017) Az Európai Uniós támogatások hatása a KKV szektor vállalatainak versenyképességére. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Kiss_Dobronyi_Bence_2017.pdf

de la Paz, Alliende María (2017) Az intellektuális tőkére összpontosító teljesítménymérés a vendéglátás területén. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Baksa, Máté (2017) Az Enterprise Social Networking szervezeti hatásai. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Müller, Tímea Alexandra (2017) Elvárások a vezetéssel szemben és a valóság: milyen különbségek fedezhetők fel a Z generáció motiválására és vezetésére alkalmas vezetési stílus és eddigi tapasztalataik között? MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Papp, Gergő (2017) Az energiapiaci átrendeződés hatása a német energiaszolgáltatók magyarországi tőkebefektetéseire. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Ábrahám, Krisztina (2016) Folyamatmenedzsment – az építészeti tervezési folyamatok optimalizálási lehetőségei. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Krómer, Réka (2016) Szervezeti struktúra átalakulásának vizsgálata az ESN Corvinus diákszervezetben. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Fekti, Szilárd (2015) Gázos erőművek szerepvállalása a gazdasági válság óta. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Gulyás, Csaba (2012) A MÁV csoport és Volán társaságok összevonásának illeszkedése a hazai környezetbe és a nemzetközi gyakorlatba. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Kovács, Gábor (2012) A visegrádi négyek (V4) rendszerváltást követő szerepe és integrációja az európai és a globális autóipari hálózatokba. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Kovacs_Gabor.pdf

Uzonyi, Tamás (2012) Magyarország gázpiaci elemzése, és nagykereskedelmi piacának kilátásai 2015 után. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Uzonyi_Tamas.pdf

Nagy, Nóra Janka (2012) Virtuális mobilszolgáltatók stratégiai lehetőségei : sikeres működéshez szükséges erőforrások vizsgálata. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék. Szabadon elérhető változat: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Nagy_Nora_Janka.pdf

Godányi, Balázs (2012) A BME Formula Racing Team szponzorkapcsolatainak elemzése. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Nagy, Róbert (2011) A gyógyszeripar növekedési stratégiái. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Kecskeméti, Andrea (2011) Szelek szárnyán, avagy a szélenergia kihívásai Magyarországon. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Hürkecz, Attila (2011) A vállalati tudásmenedzsment új szemlélete - avagy kinek felel a menedzser? Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Somosi, Dávid Áron (2011) A 21. század kreatív iparága : A web 2.0 piac és a Google üzleti logikája. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Cziráki, Tamás (2011) A sporttámogatás adókedvezménye : Alkalmazkodás a változó piaci körülményekhez. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Máriás, Áron (2011) A kuponos akciók eddig nem vizsgált oldala : Tényleg létezik a "win-win-win" modell? BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Horváth, Roland (2011) Az online marketing dinamizmusa : A közösségi oldalak üzleti térhódítása. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Móricz, Darinka (2011) A Méltányos Kereskedelem helyzete és lehetőségei Magyarországon. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Vincze, Georgina (2011) A hazai regionális kormányzati szint klaszterfejlesztési tevékenysége, a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség példáján. MA/MSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Rezsőfi, Zoltán (2011) A Debreceni Hőszolgáltató Zrt. távhűtési üzletágának Debrecen város energiaellátásra gyakorolt hatásai, a technológia bővíthetőségei. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Müller, Artúr (2010) A német-amerikai DaimlerChrysler járműkonszern szétválásának elemzése. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Garami, Zsuzsanna (2010) A Fővárosi Önkormányzat Szent János Kórháza és Északbudai Egyesített Kórházai összevonásának tapasztalatai. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

Vargha, György Domokos (2009) A hálószövés mesterségének nyomában: Webkettes vállalatok mikromenedzsmentje Magyarországon. Thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Vezetés és Stratégia Tanszék.

This list was generated on Mon Jun 17 10:13:28 2019 CEST.