Tallózás Tanszék szerint

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Tételek száma:8.

Péczeli, Anna (2009) A „terror elleni háború” és az amerikai „nagy stratégia”. TDK dolgozat, BCE, Nemzetközi tanulmányok I. szekció.

Egeresi, Zoltán (2009) A törökországi iszlamizmus és az AKP. TDK dolgozat, BCE, Nemzetközi tanulmányok I. szekció.

Müller, Diána (2009) Az út maga a cél? : A törökországi nők helyzetének változása az EU csatlakozási feltételeinek hatására. TDK dolgozat, BCE, Nemzetközi tanulmányok I. szekció.

Tóth, Nándor Tamás and Treiber, Daniella (2008) MERCOSUR : Lehetőségek és csapdák Dél-Amerikában. TDK dolgozat, BCE, Nemzetközi tanulmányok I. szekció.

Takács, Ágnes (2008) A kapcsolatok labirintusa : hogyan befolyásolják a civil szervezetek az ENSZ-t. TDK dolgozat, BCE, Nemzetközi tanulmányok I. szekció.

Schindler, Péter (2008) "Soha nem lesz ilyen alkalom, hogy megszabaduljunk a németektől!" : A kollektív felelősségre vonás elve és gyakorlata a magyarországi németek példáján. TDK dolgozat, BCE, Nemzetközi tanulmányok I. szekció.

Katus, Kinga (2008) A multikulturalizmus elmélete és gyakorlata : Ausztrália és Hollandia példáján keresztül. TDK dolgozat, BCE, Nemzetközi tanulmányok I. szekció.

Horváth, Barbara and Kiss, Veronika and Szálkai, Kinga (2008) Forró pontok az Északi-sarkon : A globális felmelegedés biztonságpolitikai hatásai az Arktiszon. TDK dolgozat, BCE, Nemzetközi tanulmányok I. szekció.

A lista elkészültének dátuma: Sat Mar 23 11:06:07 2019 CET.