Browse by Department

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items: 8.

Péczeli, Anna (2009) A „terror elleni háború” és az amerikai „nagy stratégia”. Outstanding Student Paper, BCE, Nemzetközi tanulmányok I. szekció.

Egeresi, Zoltán (2009) A törökországi iszlamizmus és az AKP. Outstanding Student Paper, BCE, Nemzetközi tanulmányok I. szekció.

Müller, Diána (2009) Az út maga a cél? : A törökországi nők helyzetének változása az EU csatlakozási feltételeinek hatására. Outstanding Student Paper, BCE, Nemzetközi tanulmányok I. szekció.

Tóth, Nándor Tamás and Treiber, Daniella (2008) MERCOSUR : Lehetőségek és csapdák Dél-Amerikában. Outstanding Student Paper, BCE, Nemzetközi tanulmányok I. szekció.

Takács, Ágnes (2008) A kapcsolatok labirintusa : hogyan befolyásolják a civil szervezetek az ENSZ-t. Outstanding Student Paper, BCE, Nemzetközi tanulmányok I. szekció.

Schindler, Péter (2008) "Soha nem lesz ilyen alkalom, hogy megszabaduljunk a németektől!" : A kollektív felelősségre vonás elve és gyakorlata a magyarországi németek példáján. Outstanding Student Paper, BCE, Nemzetközi tanulmányok I. szekció.

Katus, Kinga (2008) A multikulturalizmus elmélete és gyakorlata : Ausztrália és Hollandia példáján keresztül. Outstanding Student Paper, BCE, Nemzetközi tanulmányok I. szekció.

Horváth, Barbara and Kiss, Veronika and Szálkai, Kinga (2008) Forró pontok az Északi-sarkon : A globális felmelegedés biztonságpolitikai hatásai az Arktiszon. Outstanding Student Paper, BCE, Nemzetközi tanulmányok I. szekció.

This list was generated on Tue Jun 25 11:14:22 2019 CEST.