Browse by Department

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items: 31.

Joó, Tamás (2013) A Villányi Borvidék bemutatása és borturizmusának fejlődési lehetőségei. Postgraduate thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Nagy, Csilla (2012) Településfejlesztés a Rétsági kistérségben : Nőtincs. BA/BSc thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Gyetvai, András (2012) A magyar és szlovákiai Tokaji borvidékek vitája. BA/BSc thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Győri, Krisztina (2012) Egy közvetlen hangulatú kertészet és állandóan megújuló tevékenységének bemutatása. BA/BSc thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Kovács, Attila (2012) Az Európai Uniós csatlakozás hatása a hazai szőlőtermő potenciál alakulására. BA/BSc thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Üst, Judit (2012) A jégbor – kategória változása az EU borreform hatására. BA/BSc thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Szlacsin, Hajnalka (2012) A másodlagos termelői értékesítő szervezetek helye és szerepe a zöldség - gyümölcs ágazatban Magyarországon. BA/BSc thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Bíró, István (2012) A vetőmagágazat felügyeleti rendszerének helye a szakigazgatásban. BA/BSc thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Pásztorné Pintér, Eszter Ágnes (2011) A virág-nagykereskedelem. BA/BSc thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Pálmai, Ilka (2011) Vidékfejlesztés fiatal szemmel, avagy az ifjúság helyben tartása Észak- Borsodban. Thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Suchné Szabó, Edit (2011) A civil szerveződések szerepe az Európai Unió LEADER típusú vidékfejlesztési programjában. Thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Székely, Anna (2011) Frissen alapított kertészeti áruda üzleti terve. BA/BSc thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Szabóné Kükedi, Gabriella (2011) A „geen care”, mint innovációs lehetőség a vidékfejlesztésben. Thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Virágh, Enikő Rita (2011) Kozmadombja nem a világ vége… egy aprófalu, Kozmadombja lehetséges útjai. Thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Zöld, Enikő (2011) A magyar bor ellenőrzési rendszerének elemzése. BA/BSc thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Kurucsai, Annamária (2011) A természetes magyar méz jelentősége, a mézfogyasztás marketingkommunikációban rejlő lehetőségeinek bemutatása. BA/BSc thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Bekó, Norbert (2011) A somogyvámosi öko-falu. BA/BSc thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Kardos, Róbert (2011) Egy község útja Európába. BA/BSc thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Juhász, Ildikó (2011) Kóka község bevezetése a turizmusba. Thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Moldoványi, Anikó (2011) A csemegekukorica. BA/BSc thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Tóth, Zsuzsanna (2011) A vidékfejlesztés lehetőségei az Ibrány-Nagyhalászi Kistérségben. BA/BSc thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Kovács, Lóránt (2011) Vidékfejlesztés Gömörben. Thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Selejó, Hilda (2011) Pécsely bemutatása, és lehetőségei a falusi turizmusban. BA/BSc thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Bíró, Anikó (2011) Legénd - a szabadon választott sors. Thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Leopold, Alexandra (2011) Ganoderma lucidum tartalmú termékek forgalmazása MLM rendszerben. BA/BSc thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Farkas, Szabolcs (2011) A „gazdálkodó Természet”, egy hagyományos ökogazdaság terve a Bükkalján. Thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Váldi, Nikolett (2011) A Ráckevei (Soroksári) – Duna – ág revitalizációja. Thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Majtényi, Judit (2011) Felmérés a hazai kertészeti árudák helyzetéről, számukra lehetséges marketing megoldások. BA/BSc thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Proksza, Ádám János (2011) A termék és a marketing összefüggése a Mátrai borvidéken. BA/BSc thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Henrik, Gergely (2011) Vidékfejlesztés a Völgy Vidéken. BA/BSc thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

Matyasovszky, Margit (2011) Mentális térkép Hegyhátszentpéter, Csehimindszent, Oszkó és Rábahídvég községekről. Thesis, BCE Kertészettudományi Kar, Menedzsment és Marketing Tanszék.

This list was generated on Tue Jun 25 12:06:37 2019 CEST.