Tallózás Tanszék szerint

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Tételek száma:11.

Szalai, Anna (2013) A felsővezetés nélkülözhetetlen eszköze: az Értékesítés- és Működéstervezés. TDK dolgozat, BCE, Logisztika és ellátási lánc menedzsment szekció.

Vörös, Árpád Tamás (2013) A lean menedzsment és a vállalati kultúra kapcsolatának elemzése egy magyar vállalatnál. TDK dolgozat, BCE, Logisztika és ellátási lánc menedzsment szekció.

Kovács, Henriett (2013) A lean szemlélet alkalmazhatósága a KKV szektorban : Virágüzlet esettanulmány. TDK dolgozat, BCE, Logisztika és ellátási lánc menedzsment szekció.

Drabant, Gergő (2013) Mit tehet a fuvaros? : Esélyek az e-útdíj tükrében a hazai fuvarozó piacon. TDK dolgozat, BCE, Logisztika és ellátási lánc menedzsment szekció.

Ábrahám, Zsolt (2011) A készpénz hálójában : A magyar készpénzellátási modellváltás hálózati elemzése. TDK dolgozat, BCE, Logisztika és ellátási lánc menedzsment szekció.

Imre, Noémi (2011) A lean szervezeti kultúra mérése. TDK dolgozat, BCE, Logisztika és ellátási lánc menedzsment szekció.

Fehér, Orsolya (2011) Az Incoterms 2010 a nemzetközi áruszállítás szolgálatában. TDK dolgozat, BCE, Logisztika és ellátási lánc menedzsment szekció.

Nagy, Zsófia (2010) Lean az egészségügyben - A beteg - előjegyzési folyamat vizsgálata a Szent Margit Rendelőintézetben. TDK dolgozat, BCE, Logisztika és ellátási lánc menedzsment szekció.

Gémesi, Katalin (2010) Beszállótói kapcsolatok a SZOLGÁLTATÁS ELLÁTÁSI LÁNC központi vállalatának szemszögéből. TDK dolgozat, BCE, Logisztika és ellátási lánc menedzsment szekció.

Havasi, Zoltán (2010) A magyarországi kis- és középvállalkozások beszerzési gyakorlata. TDK dolgozat, BCE, Logisztika és ellátási lánc menedzsment szekció.

Gémesi, Katalin (2009) A szolgáltatás ellátási lánc termék ellátási lánchoz viszonyított specifikumai. TDK dolgozat, BCE, Logisztika és ellátási lánc menedzsment szekció.

A lista elkészültének dátuma: Mon Jul 16 04:41:47 2018 CEST.