Browse by Department

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items: 10.

Tabi, Andrea (2009) A társadalmi diszkontráta jelentősége a környezetvédelmi projektek értékelésében. Outstanding Student Paper, BCE, Környezetgazdaságtan és -menedzsment szekció.

Bercsényi, Kinga (2009) Szelektív hulladékgyűjtés a felsőoktatásban. Outstanding Student Paper, BCE, Környezetgazdaságtan és -menedzsment szekció.

Szécsényi, Csaba (2009) A gázmotoros kapcsolt energiatermelés értékelése, támogatása, gazdasági vizsgálata. Outstanding Student Paper, BCE, Környezetgazdaságtan és -menedzsment szekció.

Nedeczky, László Tamás (2008) A városi útdíjak nemzetközi tapasztalatai. Outstanding Student Paper, BCE, Környezetgazdaságtan és -menedzsment szekció.

Nagy, Edit (2008) Támogatott luxus? : A vízgazdálkodás és a vízkészletjárulék bemutatása az ásványvíz példáján keresztül. Outstanding Student Paper, BCE, Környezetgazdaságtan és -menedzsment szekció.

Csepeti, Ádám (2008) Mennyiben tekinthető kiváló startégiai CSR kezdeményezésnek az olajtársaságok részéről a bioüzemanyagok globális piaci térhódítása? Outstanding Student Paper, BCE, Környezetgazdaságtan és -menedzsment szekció.

Czibor, Eszter and Hunyadi, László (2008) Fenntarthatóbb közlekedés Budapesten : A dugódíj alkalmazása az elméletben és a gyakorlatban. Outstanding Student Paper, BCE, Környezetgazdaságtan és -menedzsment szekció.

Láda, Ákos (2007) How could we achieve meaningful and global action on climate change? Outstanding Student Paper, BCE, Környezetgazdaságtan és -menedzsment szekció.

Kerekes, Zsófia (2007) Kicsi zöld emberkék. Outstanding Student Paper, BCE, Környezetgazdaságtan és -menedzsment szekció.

Nagy, Edit and Szathmáry, Borbála (2007) A földgázon túl : A biogáz mint alternatíva. Outstanding Student Paper, BCE, Környezetgazdaságtan és -menedzsment szekció.

This list was generated on Sun Jun 16 00:51:00 2019 CEST.