Tallózás Tanszék szerint

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Tételek száma:13.

Kiszely, Réka (2014) Az 1848-49-es szabadságharc hadiipara : Komárom hadellátása a forradalom éveiben. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságfejlesztés és vállalkozástörténet szekció.

Mikes, Veronika (2014) A Hoffmann Ferencz Képkereskedés és Képkeretgyár története, államosítása és átszervezése (1880–1969): Műhelytől a gyárig. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságfejlesztés és vállalkozástörténet szekció.

Fülöp, Anita (2013) A Szolnoki Cukorgyár működése a szocializmus idején, különös tekintettel az V. ötéves terv idejére. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságfejlesztés és vállalkozástörténet szekció.

Sárási, Kata (2013) Az informatika szerepe és jelentősége a Magyar Posta piacnyitásra való felkészülésében : A Posta története egy gazdaságinformatikus hallgató szemével. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságfejlesztés és vállalkozástörténet szekció.

Harsányi, Dóra and Tátrai, Alida (2013) "Trabanton szállni élvezet..." : Az NDK-s autólegenda története. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságfejlesztés és vállalkozástörténet szekció.

Kis, Gyöngyvér Judit (2012) Céhes vállalkozók és piaci alkalmazkodás : A mezőtúri fazekasság a 18–19. században. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságfejlesztés és vállalkozástörténet szekció.

Mánfai, Marcell Zoltán (2012) A skót gazdaság múltja és jövője : A régió változásainak áttekintése egy ipartörténeti és egy gazdaságpolitikai esettanulmány segítségével. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságfejlesztés és vállalkozástörténet szekció.

Pálvölgyi, Zsigmond (2012) MAVAD, avagy egy volt monopol vállalat privatizálása és bukása. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságfejlesztés és vállalkozástörténet szekció.

Pekk, Emese (2010) Egerszalók településfejlődése a rendszerváltástól napjainkig. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságfejlesztés és vállalkozástörténet szekció.

Nagy-Szilitsán, Eszter (2010) Vállalkozások új növekedési pályán. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságfejlesztés és vállalkozástörténet szekció.

Berezvai, Zombor (2010) Magyarország pénzügyi stabilizációja az első világháború után. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságfejlesztés és vállalkozástörténet szekció.

Farkas, Péter (2010) Tradíció és innováció az alföldi biogazdálkodásban a Virágoskút Kft. példáján. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságfejlesztés és vállalkozástörténet szekció.

Székely, Balázs Ábel (2010) A gazdasági fejlettség különbségei és a népességmegtartó erő az aszódi kistérségben. TDK dolgozat, BCE, Gazdaságfejlesztés és vállalkozástörténet szekció.

A lista elkészültének dátuma: Thu Jul 19 04:18:37 2018 CEST.